Для заправки збийте виделкою оливкова олія, гірчицю звичайну, в зернах, рідкий мед, трохи посоліть, додайте гострий перець, ще раз збийте, залиште на 5 хвилин. Страву полийте заправкою, перемішайте, дайте настоятися, прикрасьте зеленню, лимоном і подавайте на стіл.
Як зробити синю капусту м’якою?
Цибулю та картоплю нарізати кубиками, капусту нашаткувати. Цибулю обсмажити в олії до золотистого кольору. Картопля і капусту покласти в каструлю, залити бульйоном, посолити і довести до кипіння. Додати пасеровану цибулю і готувати 15-20 хвилин, поки картопля і капуста не стануть м'якими.
Як зробити заправку до салату?
Взяти по 70 мл оливкової олії і води, 3 столові ложки червоного винного оцту, по 2 ложки томатної пасти, кетчупу, одну -коричневого цукру і одну чайну – паприки. Приправити дрібкою меленого червоного перцю і сіллю за смаком.
Яким соусом поливають салати?
Зазвичай це або рослинна олія, або сметана, майонез, йогурт, або вершки. У соуси для салатів також можуть входити подрібнені овочі або фрукти, свіжий сік, гірчиця, свіжа подрібнена зелень, чорний мелений перець, лимонна кислота, оцет. Один з найзнаменитіших соусів для салатів – це соус для салату Цезар.