Корінь хрону очистити від шкірки, вимити під проточною водою. Нарізати скибочками і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Викласти хрін в миску, додати цукор (мед), лимонний сік, сіль. Ретельно перемішати і розкласти по стерилізованим банкам.6 лист. 2022 р.
Як замаринувати хрін в домашніх умовах?
Буряк, залитий водою залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин. Через 10-15 хвилин проціджуємо буряк через марлю прямо в банку з натертим коренем хріну. У банку з хріном додаємо сіль, цукор та оцет. Хрін перемішуємо, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник, щоб він як слід настоявся. Кеш
Як заправити білий хрін?
Натертий хрін щільно напихаю в слоїчок, додаю ложечку солі і ложечку оцту, закриваю слоїк плівкою і покришкою. Так хрін може зберігатися в холодильнику досить довго, не втратити своїх ароматичних властивостей, і не сіріти.
Що можна зробити з кореня хрону?
Для пом'якшення кашлю і полегшення відходу мокроти використовують сік хрону і лимона. Корінь слід пропустити через м'ясорубку, з м'якоті віджати сік. Також необхідно вичавити сік з двох лимонів. Приймати по столовій ложці один раз на день.
Як приготувати хрін в домашніх умовах: рецепти з відео
Хрін по-домашньому має м’який і ніжний смак, який супроводжується несподіваною пікантністю. Його можна подавати до рибних …