Запліднення дощового хробака

Дощові черви — гермафродити. У кожного дощового черв'яка є чоловічі органи — сім'яники, в яких розвиваються живчики, і жіночі статеві органи — яєчники, в яких утворюються яйцеклітини. Розмножуються черви відкладаючи кокони усередині яких відбувається запліднення і розвиток яєць.

Як розмножуються дощові хробаки?

Розмножуються черви, підповзаючи один до одного і обмінюючись сперматозоїдами. Потім муфточка ослизнюється і сповзає до жіночих органів, які знаходяться на кінці тіла та виділяють яйцеклітини. Потім черв'як скидає муфточку, в якій зливаються жіночі і чоловічі клітини.

Як дихають дощові черв’яки?

Дихальна система. У дощового черв'яка газообмін відбувається через багату на кровоносні судини шкіру; у деяких морських кільчаків є зябра. Видільна система. В кожному членику дощового черв'яка є парний орган виділення, який складається з лійки і тоненьких трубочок. Кеш

Що їдять дощові хробаки?

Здебільшого дощові черв'яки живляться відмерлими частинами рослин. Вночі вони виповзають на траву, що виросла на поверхні ґрунту протягом дня, та затягують відмерлі частини рослин до себе в нори для «попереднього перетравлення» (тривалість – від 2 до 4 тижнів) мікроорганізмами, що знаходяться у ґрунті.

Related Post

10 способів, які допоможуть новачку заробити гроші в Інтернеті10 способів, які допоможуть новачку заробити гроші в Інтернеті

Інтернет надає безліч можливостей для тих, хто бажає заробляти гроші зручно та ефективно. Незалежно від вашого досвіду, ви можете знайти спосіб, що відповідає вашим потребам. Якщо ви новачок, що тільки

Чому важливо обрізати відцвілі квіти кали і як це зробити правильноЧому важливо обрізати відцвілі квіти кали і як це зробити правильно

Зміст:1 Коли краще обрізати лаванду восени чи навесні?2 Як потрібно обрізати лаванду?3 Що робити із лавандою на зиму?4 Чим підгодувати лаванду восени? Калла – чудова рослина, відома своїми великими та

Чи можна заморожувати горобину червонуЧи можна заморожувати горобину червону

У морозилці Ідеальним способом уберегти корисні якості свіжої горобини є «шокова» заморозка (-18 °С і нижче). Що робити з червоної горобини? Плоди горобини використовують для переробки, як сировину для лікеро-горілчаної