Скільки стерилізувати мариновані кабачки?
Як приготувати консервовані кабачки У кожну додати гілочку кропу і по 3-4 зубці часнику, а також по 1 лавровому листку та по кілька горошин чорного перцю. Маринадом залити кабачки у банках і поставити стерилізувати на 15 хвилин. Готові кабачки закатати металевими кришками і винести у прохолодне місце.
Як правильно заморозити кабачки?
Всипте у киплячу воду порізані кабачки і бланшуйте 3 хвилини, періодично помішуючи, щоб усі шматочки занурились у воду. Висипте кабачки в друшляк і залиште, щоб стекла вода. Охолоджені кабачки невеликими порціями перекласти у пакети, або контейнери для зберігання в морозилці.
Як смажити заморожені кабачки?
Пюре розморожують так само. Кабачки, порізані кружечками, дістають з морозильної камери, злегка розморожують, обвалюють у борошні або опускають в кляр та обсмажують.
Кабачки маринованные на зиму на Поварёнок.ру
Засолка кабачков по классическому рецепту. Берут молодые некрупные кабачки с плотной мякотью. Овощи моют и замачивают на пару часов в холодной воде. Взять тару, положить на дно половину …