Що можна зробити з чорної смородини на зиму?
Користь і шкода ягід Дуже важливо встигнути вчасно зробити заготовки на зиму з корисної чорної смородини. Їх можна заморозити, засушити, приготувати варення або просто перетерти з цукром або фруктами без варіння. Ці живі ласощі будуть радувати домочадців і гостей протягом довгих холодних вечорів. Кеш
Що можна зробити з червоної смородини на зиму?
Варення з червоної смородини (червоних порічок) – це корисні, вітамінні й солодкі ласощі, які можна без особливих зусиль досить швидко заготовити на зиму. Таке варення або джем буде чудовим доповненням до чаювання. Також його часто використовують для прикрашання тортів, тістечок і десертів.
Що можна зробити зі смородини на зиму?
Консервація зі смородини на зиму: 5 вітамінних рецептів
- Джем-желе зі смородини з желатином
- Компот зі смородини
- Варення зі смородини
- Наливка зі смородини
- Смородина перетерта на зиму без варіння
Червона смородина, заготовки на зиму, улюблені рецепти.
Нам буде потрібно для приготування: 1. Кіло ягоди 2. Пів кіло яблук 3. Півтора кіло цукру 4. Лимонки пів чайної ложечки Як приготувати: Ягоду потрібно обмити, прибрати все сміття і розкласти щоб обсохла в один шар. Яблучка треба звільнити від серцевини і шкірки, порізати маленькими …