З якого віку давати курчатам цільне зерно

В дослідженнях, проведених в Інституті птахівництва НААН, встановлено, що ціле зерно до раціонів молодняка яєчних порід доцільно починати вводити по досягненні ними 8-тижневого віку.15 жовт. 2013 р.

Що можна давати курчатам в перший місяць?

У перші десять днів курчат годують через кожні дві години. У цей період кращою їжею для них будуть дрібно нарубані круто зварені яйця, розсипчастий сир, змішані з манною або кукурудзяною крупою. На десять курчат дають одне яйце або 50 г сиру, змішані з 50 г крупи.

Коли давати курчатам їсти?

Перший раз давати їжу курчатам варто через 12–16 годин після вилуплення. До цього пташенята повинні обсохнути. У природі перший раз вони їдять залишки плодового жовтка, тому традиційна перша їжа малюків — дрібно стовчений варений жовток.

Що можна давати маленьким курчатам?

Чи можна давати курчатам кашу Для цього підходять кукурудзяна, вівсяна та пшенична січка. Крім каші слід додавати в годівлю сир та варені яйця. Якщо ти не хочеш щоразу варити кашу, можна замочувати крупу на добу в воді. Варену картоплю можна вводити в раціон курчат не раніше місяця з народження.

З якого віку курчатам можна давати цільне зерно
З моменту настання 30-35 днів курчатам вже необхідна повноцінна кормова суміш із зерен грубого помолу. Після настання 6 тижня життя пташенят …

Related Post

Скільки існує видів отруйних рослин?Скільки існує видів отруйних рослин?

У світовій флорі їх відомо понад 10 тис. видів, головним чином у тропіках та субтропіках, багато їх і в країнах помірного та холодного кліматів; на території колишнього СРСР близько 400

Коли обривати листя у капусти нижні у відкритому ґрунтіКоли обривати листя у капусти нижні у відкритому ґрунті

Коли обривати листя капусти? Робити це варто в серпні або восени, коли залишається тільки доростити сформований качан. Якщо цю процедуру проводити в процесі формування качана, може почати відмирати коріння, що

Як працюють скороварки: принципи роботи та технологія готуванняЯк працюють скороварки: принципи роботи та технологія готування

Скороварка – це електричний пристрій, який використовується для приготування їжі під тиском. Вона має низку особливостей та переваг, завдяки яким дозволяє значно скоротити час приготування страв. Розглянемо, як працює ця