Кіноа – це вид лободи, що походить з Андів. Вона була одним з найважливіших харчових продуктів в індіанських народів. На смак кіноа нагадує нешліфований рис, але смак значно м'якший і приємніший.10 лют. 2017 р.
Як зрозуміти що кіноа готова?
Біла кіноа вариться на найповільнішому вогні приблизно 11-15 хвилин після закипання. У процесі приготування потрібно помішувати і можна додати сіль і спеції. Чорна та червона потребуватимуть на 4-5 хвилин більше. Кеш
Що це за Крупа кіноа?
Кіноа – крупа, що зовнішнім виглядом нагадує кукурудзу або гречку (залежить від кольору: жовтого, коричневого, червоного або навіть чорного). На смак нагадує рис. Батьківщина – Південна Америка, схили Анд, береги озера Тітікака. Кеш
Яка кіноа найкраща?
Кіноа чорне Кіноа присутнє в усіх рейтингах найкорисніших продуктів: воно містить вдвічі більше білка, ніж рис і ячмінь, а також “розумні” вуглеводи та безліч інших необхідних організму речовин. У чорного кіноа – більш виразний солодко-горіховий смак, у порівнянні з білим і червоним.
Кіноа – що це за крупа та яка її користь – COMMS