Олія Зігір – основа плову, яким його готували за старих часів усі народи Середньої Азії. Зигір має тонкий приємний смак та особливий аромат, а також надає плову красивого насиченого кольору. Народ Узбекистану вважає, що 100% справжній плов без олії Зігір приготувати просто неможливо.
Загір Масло для плову "Загір" ідеально підходить для будь-якого виду плову, смаження, гасіння. Воно має світло-коричневий колір, але після рафінації стає чорним. Смакові відчуття плову приготовленого на олії Загір, не передати словами. Також це масло можна використовувати при приготуванні та інших других страв.
Плов з яловичини на оливковому олії. Так готую і завжди смачно виходить. Харчова цінність на 100 р.
Масло Зігір (олія для плову, загир, зигирне)