Які овочі садять ранньою весною

Що висаджують ранньою весною?

Холодостійка зелень та овочі, які навесні варто садити першими (ПЕРЕЛІК)

  • Кучерява капуста (капуста кале) У цієї листової капусти багато назв: капуста кале (або кейл), капуста браунколь (брунколь або ґрюнколь) і нарешті – просто кучерява капуста. …
  • Пастернак …
  • Редис …
  • Морква …
  • Ріпа …
  • Бруква …
  • Рукола …
  • Шпинат

Кеш

Що можна садити весною?

Навесні добре садити теплолюбні рослини, такі як: вишня, слива, черешня, абрикос, алича, хурма, не зимостійкі сорти груш. Саджанці із закритою кореневою системою можна садити всю весну, літо, осінь, аж до заморозків у грудні.

Що садити в першу чергу?

В першу чергу, можна висаджувати найрізноманітніші салатні культури – салат, латук, крессалат, руколу. Саме ці культури починають висівати ранньою весною, адже вони холодостійкі, насіння їх сходить вже за 6-8°С, а сходи легко переносять останні заморозки.

Що саджати у червні в Україні: список овочів і трав | Ранок
Якщо ти не перший рік поспіль вирощуєш власні овочі та трави, то точно знаєш — червень просто ідеальний місяць для посадки багатьох культур.

Related Post

Натуральна сироватка для організму: корисні властивості та перевагиНатуральна сироватка для організму: корисні властивості та переваги

Сироватка – це цінний продукт, який виходить під час виробництва сиру. Це прозора рідина, що містить безліч поживних речовин, таких як білки, вітаміни та мінерали. Завдяки своєму складу, сироватка позитивно

Видалення листя у перцю в теплиціВидалення листя у перцю в теплиці

Тому з маленьких і компактних сортів нічого обривати не потрібно, хіба що зів'яле нижнє листя і пагони, які ростуть всередину. Нижні листки обрізаються до перших пагонів з зав'язями. Якщо пагон

Як виміряти гостроту соусу: основні методи та шкалиЯк виміряти гостроту соусу: основні методи та шкали

Зміст:1 Капсаїцин – Вікіпедія2 У чому вимірюють гостроту?3 Скільки Сковіллей найгостріший соус?4 Скільки Сковіллей у соусі?5 Що таке Сковіллей? Гострота соусу є важливим парамеїтром, який визначає його пікантність та здатність