В'ялення – один з найдавніших способів консервації продуктів. В домашніх умовах можна в'ялити рибу, а так само будь-яке м'ясо: птицю, яловичину та свинину. Приготування такого м'ясного делікатесу – досить трудомісткий і тривалий процес, але він цього вартий.
Як правильно сушити м’ясо в сушарці?
Існують рекомендації, за якої температури сушити м'ясо в сушарці для овочів і фруктів:
- Риба – використовуйте температуру 50-60 ° С протягом 6-8 годин.
- Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин.
- Свинина та інше м'ясо тваринного походження – 60-65 ° С протягом 12-14 годин.
Кеш
Як в Ялити м’ясо в домашніх умовах?
Якщо хочете солити м'ясо конини для сушіння, то на 100 кг продукту потрібно змішати 3 кілограми солі, 1 кг подрібненого часнику і 100 грамів меленого чорного перцю. Цією сумішшю натирають шматки м'яса, поміщають його в ємність для засолювання і тримають при температурі 18-22 градуси протягом 8-10 годин.
Як правильно м’ясо чи м’ясо?
М'ЯСО, а, сер. 1. Туша, частина туші забитих тварин, а також їжа, приготовлена з цих частин.
Як вялити мясо в домашніх умовах
Aug 9, 2023 · Яке м’ясо можна в’ялити Від кухаря не потрібні особливі навички для приготування в’яленого м’яса. Єдина складність полягає у тривалості процесу …