Який сорт капусти найкращий для квашення?
Порівняльна таблиця кращих сортів і гібридів пізньої білокачанної капусти
Назва сорту/гібриду | Виробник | Термін вегетації, днів |
---|---|---|
Золтан F1 (NiZ 17-1265) | Hazera (Нідерланди) | 120-125 |
Харківська зимова | Hortus (Італія) | 150-160 |
Білосніжка | Hortus (Італія) | 150-155 |
Полар (Олімп) | Moravoseed (Чехія) | 120-125 |
Кеш
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Яку білокачанну капусту можна квасити?
Для квашення потрібно вибирати щільну білокачанну капусту пізніх сортів дозрівання, молода капуста для цього не підійде.
Як вибрати кращі сорти капусти для засолювання і квашення