Як правильно варити варення з чорної смородини?
Варення з чорної смородини і лимона Ягоду перебрати, помити, дати стекти зайвій воді. Покласти в каструлю з товстим дном, засипати цукром, безперервно помішувати. Щойно варення закипіло, додати сік лимона, варити 5-7 хвилин і розкласти по стерилізованих баночках. Закрутити, охолодити й покласти в холодильник.
Як підготувати смородину для варення?
Свіжозібрані стиглі ягоди смородини перебрати, ретельно промити їх у холодній воді, потім відкинути на друшляк і залишити на 30 хвилин, щоб стекла вода. В емальованій мисці для варення варимо сироп. Коли він закипить, зменшити вогонь до мінімуму. Ягідки смородини акуратно помістити в сироп.
Як варити варення п Ятихвилинка?
Як приготувати варення: Стиглі ягоди переберіть і промийте, у вишень видалити кісточки. Засипте цукром і залишити на ніч у холодильнику. Вранці каструлю з ягодами поставте на невеликий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Після закипання додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.
Варення з чорної смородини: 5 рецептів приготування на …
Інгредієнти: 1. 6 склянок води 2. 1 кг ягід смородини 3. 2,5 кг цукру Рецепт приготування чорносмородинового варення: 1. Закип’ятити воду, опустити в неї підготовлені ягоди та варити з моменту закипання протягом 2 хвилин. 2. Гарячу ягідну масу протерти через сито з великою …