Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Покласти рибу в глибоку посудину й залити її розсолом, щоб риба повністю в нього поринула. Накриваємо кришкою або невеликою тарілкою, щоб оселедець не спливав. Відправити ємність з рибою в холодильник на кілька діб – від 2-х до 4-х. Готовий оселедець витягнути з тари й промити під проточною водою. Кеш
Як заправити оселедець?
Оселедець в олії з журавлиною Цибульку порізати кільцями, посолити, поцукрувати, скропити оцтом і пом'яти пальцями. Філе оселедця порізати порційними шматочками, перемішати з цибулькою, додати журавлини і заправити олією. Дуже смачний спосіб, якщо ви любите неквасну рибку в олії.
Як зробити Намазку з оселедця?
Спосіб приготування:
- Почиситити оселедець, яйця та часник.
- Змолоти оселедець, яйця та сир через м`ясорубку, чергуючи рибу/яйце/сир. …
- До отриманої маси додати подрібнену зелень, сік лимона, вичавлений часник та масло кімнатної температури. …
- Викласти намазку в ємність та поставити в холодильник на 1 годину.
⏰ скільки варити оселедець-рецепт, нюанси варіння, …
продукти класичної оселедця під шубою філе солоного оселедця — 400 грам картопля — 2 шт. морква — 2-3 шт. буряк — 2-3 шт. Цибуля — 2 шт.