Як зробити вино з винограду Лідія

Скільки води та цукру додавати у виноградне вино?

Пропорції води та цукру за обсягом (VS) = O – 1 = 2 (рази); Відсоток цукристості сусла (Sax) = цукор для досягнення потрібної фортеці (бажаний відсоток фортеці / 0.6) + залишковий цукор для солодощі = 12/0.6 + 5 = 25%.

Скільки потрібно цукру на 1 л вина?

Через 2-3 дні після початку бродіння виноградне сусло пробують на смак. Коли воно стає кислуватим (цукор переробився) слід внести 50 грам цукру на літр соку.

Related Post

Корисні властивості горіхів: вони покращують здоров'я, пам'ять та імунітетКорисні властивості горіхів: вони покращують здоров'я, пам'ять та імунітет

Горіхи – це цінне джерело поживних речовин, відомих своїми корисними властивостями. Вони є незамінним продуктом харчування, який допомагає покращити здоров'я та добробут людини. Вибуховий багатий омега-3 жиру, клейковини та антиоксидантів,

Як правильно написати мету в резюмеЯк правильно написати мету в резюме

Ціль краще починати з дієслова – наприклад, «отримати посаду HR-менеджера», «зайняти позицію керівника рекламного відділу». Невизначені формулювання, такі як «знайти роботу роботу Рід занять – у вузькому значенні, – це

Як правильно заливати бетон на землю: поради та рекомендаціїЯк правильно заливати бетон на землю: поради та рекомендації

Бетонування є важливим етапом будівельних робіт. Правильно виконане заливання бетону забезпечує міцну основу та гарантує довговічність споруди. У цій статті ми розглянемо кілька ключових аспектів, які слід врахувати під час