Суміш прованських трав застосовуються в кулінарних цілях, вона складається з популярних французьких прянощів: чебрець, майоран, базилік, розмарин, майоран і естрагон, іноді з додаванням м'яти, розмарину, петрушки, шавлії і ісопу.
Що входить до складу прованських трав?
Склад Розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м'ята перцева, чабер садовий, материнка і майоран.
Що входить в склад італійських трав?
У склад італійських трав входять: паприка червона різана солодка, часник подрібнений, орегано, базилік, петрушка сушена, кріп сушений, сіль харчова, цибуля подрібнена, розмарин подрібнений, кмин зерно. Дуже часто в цій прянощі присутні сушений лемонграс, шамбала, розмарин, петрушка, майоран.
Де використовують італійські трави?
Останнім часом в Україні стала дуже популярною кулінарна приправа «Італійські трави». Її використовують для приготування різних страв – м'ясних, рибних, овочевих. А ще додають у деякі салати, соуси, маринади тощо. Від цього їжа стає неповторною на смак і дуже ароматною.
Прованські трави: куди додають, склад, рецепти | EDIM
Прованські трави – це висушена рослинна суміш, що складається з материнки, майорану, чаберу, перцевої м’яти, чебрецю, шавлії, базиліка і розмарину.