Як правильно смажити гливи?
Гливи промити, зрізати грубі ділянки і нарізати середніми шматочками. Викласти нарізані гриби до овочів на сковороду і смажити 20 хвилин, часто помішуючи. Потім додати сметану і спеції, протушкувати гриби ще 5 хвилин і вимкнути вогонь. Подавати гливи зі сметаною з рубаною зеленню.
Як правильно виростити гливи в домашніх умовах?
Оптимальна температура для росту міцелію гливи – 24 °С. Вологість повітря в інкубаційному приміщенні знаходиться в межах 75-90%. Світло на період освоєння субстрату міцелієм гливи не потрібне, навпаки – яскраве освітлення може гальмувати зростання грибниці.
Як правильно садити гливи?
Як правильно посадити міцелій гливи Для закладки плантації у затінених місцях присадибної ділянки на половину довжини відрубків викопують ямки. На дно поміщають попередньо зволожену тирсу, поверх кладуть посівний міцелій гливи. Кількість посівного міцелію, що вноситься під один відрубок, складає 50-100 г. Кеш
ПОЛИВАТИ – тлумачення, орфографія, новий …
А з дерев, із засідок наші їх свинцем поливали (Мур., Бук. повість, 1959, 185); Я з першого пострілу поклав вартового, а потім почав поливати з автомата гітлерівців, що метушились по мосту (Збан., Між..