Як зробити м'які стейки з яловичини.

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

  1. Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
  2. У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  3. Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
  4. Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.

Збережена копія

Чому стейк вийшов твердим?

Парне м'ясо можна вважати протягом перших чотирьох годин після забою тварини. Зрозуміло, що за такий короткий проміжок навряд чи потрапить на прилавок. Потім м'ясо стає жорстким, оскільки м'язи туші заповнюються молочною кислотою – вони кочніють.

Related Post

Які квіти підходять для кімнатиЯкі квіти підходять для кімнати

Яка квітка приносить щастя? Сенполія або фіалка Фіалки – це найбільш популярні кімнатні квіти, які приносять щастя в будинок. Вони вважаються символом кохання, благополуччя, удачі. Яка квітка приносить гроші? Ficus

Як отримати солянкуЯк отримати солянку

Як подати солянку? Щоб надати солянці гострого смаку, перед закінченням варіння додають проціджений огірковий розсіл. Заправляють солянки перцем та зеленню кропу і петрушки. До столу подають зі сметаною. Як готують