Що потрібно для кімчі?
Кімчі – традиційне корейське блюдо, приготоване з солоними ферментованими овочами. Зазвичай вона містить капусту та приправи, такі як цукор, сіль, цибуля, часник, імбир та перець чилі. Туди також можуть додавати редьку, селеру, моркву, огірок, баклажани, шпинат, зелений лук, буряк та пагони бамбука.
Як їсти кімчі?
Кімчі є невід'ємним елементом корейської кухні. Вона може виступати як інгредієнт у рецепті, але найчастіше її подають як гарнір до трапези. Готують цю страву з пекінської капусти, яку залишають на деякий час кваситися з гострими інгредієнтами. Існує безліч рецептів кімчі, і тому вони можуть виглядати по-різному.
Ким чи вики?
김치, кор. 沈菜) — корейська гостра овочева страва, яка зазвичай готується з капусти (пекінської, інколи кольрабі), селери та редьки або огірків, баклажанів, приправляється сіллю, часником, імбиром та червоним перцем, з додаванням цибулі та морських молюсків. Найпростіше уявити страву, як гостру квашену капусту.
Як приготувати кімчі: 6 пикантнейших рецептів
Кім-чі (чим чі, кімчі, кімчхі) — це одна з національних страв корейської кухні. По суті, цим словом корейці називають будь-які мариновані або солоні овочі, приправлені часником і перцем.