Як зробити цукерки драже

Як роблять шоколадні драже?

Драже – це інгредієнти (горіхи, солодощі, пластівці…), що покриваються шоколадом за допомогою техніки накатки. Техніка накатки шоколаду для приготування драже є простою і логічною. Вона полягає в поступовому додаванні гарячого шоколаду (приблизно при 40ºC) у барабан разом із продуктом, який потрібно покрити.

Як роблять драже?

Драже виготовляють шляхом послідовного нашарування (дражування) декількох різних лікарських речовин і допоміжних речовин на ядерце (гранулу) у спеціальних дражувальних котлах, які називаються обдукторами. Як допоміжні речовини використовують цукор, крохмаль, борошно, харчові барвники та ін.

Related Post

Чим підгодовувати лілійники для цвітінняЧим підгодовувати лілійники для цвітіння

Чим підгодовувати лілейники навесні Для підгодівлі підходять органічні добрива, такі як коров'як, кінський, курячий гній. Також лілейники відмінно реагують на внесення мінеральних субстратів.18 лют. 2020 р. Як часто поливати лілії? Лілії

Навіщо потрібен ландшафтний дизайн: переваги та функціїНавіщо потрібен ландшафтний дизайн: переваги та функції

Зміст:1 Чому важливий ландшафтний дизайн?2 Навіщо ландшафтний дизайнер?3 Які завдання вирішує ландшафтний дизайн?4 Навіщо потрібен ландшафтний проект? Ландшафтний дизайн – це мистецтво створення унікальних просторів, які поєднують у собі функціональність

Якщо орхідея росте в бікЯкщо орхідея росте в бік

Як тримати орхідею в домашніх умовах? Добре зберігають теплолюбні орхідеї в зимовий час пінопластові підставки і спеціальні кашпо. Якщо квітам потрібне додаткове зволоження, можна у вечірній час влаштувати їм теплий