Для початку, наріжемо шматочками груші, які ми попередньо добре помили. Викладемо груші в каструлю, і змішаємо їх з цукром. Залишимо каструлю з фруктами для виділення соку, закривши її кришкою, на 6 годин. Через 6 годин, відкидаємо груші на сито, щоб сік залишився в чаші.
Як зберігати цукати в домашніх умовах?
Розфасуйте шматочки в поліетиленові вакуумні або zip-пакети і відправте в морозильну камеру. Температура повинна бути від -18 °С і нижче. Таким чином werfnb можна зберігати протягом 1 року. Також в морозилку можна відправити на зберігання і цукати в цукровому сиропі.
Як зробити цукати в сушарці?
Гарбуз потрібно очистити від насіння і нарізати скибочками. Товщина на ваш розсуд, але чим тонше, тим швидше будуть готові цукати. Далі потрібно в каструлю викласти шарами шматочки гарбуза, додати скибочки лимона і пересипати цукром. Даємо постояти 40 хвилин.
Як роблять цукати?
Роблять і інакше: зварені і відокремлені від сиропу плоди витримують деякий час у перенасиченому цукровому розчині і потім підсушують. Як наслідок на фруктах утворюється дрібнокристалічна кірочка — це і є власне цукати.
Цукати з груш – рецепт приготування з фото та …