Як правильно сушити шипшину в сушарці?
Її дуже зручно використовувати для заготівлі плодів шипшини.
- Розкладіть шипшина в піддони сушарки одним шаром.
- Встановіть температуру на 65 градусів Цельсія.
- Сушіть шипшина 12-14 годин.
- Не лінуйтеся кожні дві години міняти піддони місцями, щоб ягоди просушилися рівномірно.
Як правильно заварити шипшину?
Як заварювати шипшина сушену або свіжу на плиті Вам потрібно взяти каструлю, викласти туди промиті ягоди шипшини, залити теплою водою. Дотримуйтесь пропорцій – на кожні 500 мл води беріть 2 ст. л цілих ягід. Далі – залиште шипшину під кришкою на 30 хвилин, потім поставте на найменший вогонь і варіть ягоди 30 хвилин.
Як правильно збирати шипшину?
Кущ шипшини дуже колючий, тому для збору бажано вдягти одяг з довгими рукавами і товсті рукавички. Ягоди краще зривати разом із залишками чашечки і з плодоніжками. Шипшину слід збирати в суху погоду, щоб листя і плоди були повністю сухими. Кеш
Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах: сушка …
Різні частини рослини необхідно збирати в різний час: 1. Квіти слід заготовлювати в червні, до того часу коли пелюстки ще …