Як замаринувати перцю на зиму?
Приготуйте маринад: закип'ятіть воду, додайте сіль, оцет, мед і зелень. Гарячим маринадом залийте підготовлений перець, додайте спеції. Витримайте заготовку протягом 1-2 діб, а потім приберіть в холодильник. Кеш
Як заморозити перець для фарширування на зиму?
Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування. Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.
Як зберегти болгарський перець на зиму?
Важливо! Умови зберігання незрілого болгарського перцю – температура 8-10 °С, вологість 90-95%. Перед тим, як зберігати ці овочі в темному і прохолодному місці, їх укладають в дерев'яні або картонні (з отворами) ящики не більше, ніж в один ряд. Якщо обернути кожен перець папером, то плоди не будуть стикатися.
Найсмачніший маринований болгарський перець на зиму: …
У попередньо стерилізовані банки укладаємо щільно наш перець, бажано в 0,5 банки. У сік який вийшов з болгарського перцю додайте воду і оцет, довести до кипіння маринад і влити акуратно в …