Як правильно приготувати фенхель?
Нагріти олію у великій сковорідці і обсмажити скибки фенхелю з обох сторін до м'якості і злегка золотистого кольору. Посипати сіллю і перцем. Якщо фенхель ще буде твердуватим, викласти його у вогнетривку посудину і поставити у духовку на 5-7 хв. для повного його приготування.
Як сіяти фенхель в домашніх умовах?
Висівають насіння фенхелю у поживний ґрунт наприкінці квітня на глибину не більше 2,5-3 см. Вже за 14-20 діб з'являються перші сходи. Сіянці проріджують, а ще за тиждень пікірують у торф'яні горщики. На постійне місце рослини відправляють не раніше початку червня, розташовуючи їх на відстані 20 см і 50 см між рядами. Кеш
Де посадити фенхель?
Фенхель відрізняється теплолюбивостью і тому в затінених місцях він росте дуже погано. Для вирощування добре підходять легкі суглинкові, або супіщані ґрунти. Добрими попередниками для такої рослини є просапні й озимі культури, а також трав'янисті однорічні рослини. Кеш
Как вырастить фенхель: 8 шагов (с иллюстрациями)
Выращивание фенхеля – прекрасный способ добавить специю в рецепты, используя ингредиенты, выращенные дома. Острый аромат считается …