Як правильно забити свиню?
Шокером, як правило, вбивають свиней стаціонарно на мясокомбінатах. Заготівельники або ж різники користуються переважно молотом». Після того як свиню (кабана) закололи, її обсмалюють соломою. Роблять це для того аби сало набуло запаху диму.
Як годувати поросят в домашніх умовах?
Перші два тижні малюки живуть зі свиноматкою і харчуються в основному її молоком. Потім поросятам починають пропонувати окремі корми. Спочатку відлученим поросятам дають їсти до 5 разів на добу, потім поступово скорочують кількість годувань до трьох на добу. Годувати поросят потрібно в один і той же час.
Як швидко заколоти свиню?
В селі для умертвіння таких тварин використовується спеціальний девайс: “швайка”. Дуже гостра арматурина, один удар в серце і за 5 хвилин тваринка випускає останній подих. Щоб нанести цей удар свиню, за допомогою шнурків, тримають за задню та передню ноги – щоб нікуди не побігла і нікому руки-ноги не поламала.
Як вбивають свиней в домашніх умовах? – Protech.co.ua
В домашніх умовах свиню можна оглушити ударом по голові. А також багато застосовують тупу сторону сокири. Удар можна наносити як в лобову кістку, так і в …