Айву помити, зняти шкірку, розрізати на шматочки невеликі. У каструлю до айви додати трохи рідини та варити близько години, можете навіть більше, щоб айва стала м'якою. Засипати цукор, помішуючи варити ще хвилин 50. Через 40 хвилин додати горіхи та доварювати помішуючи хвилин 30.24 жовт. 2021 р.
Скільки часу варити варення з айви?
Шкірку айви залити 300 мл води, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Процідити воду і залити нею айву з горіхами. Додати сік з половини лимона. Варити варення 60-80 хвилин. Кеш
Що можна зробити з яблук айва?
М'якоть у плодів тверда, насилу піддається жуванню, терпка і кисла. Незважаючи на такі малопривабливі властивості, з айви можна приготувати дуже смачні страви. Найчастіше з неї варять компот, варення, запікають часточки в духовці, використовують в пирогах і м'ясних стравах.
Що можна приготувати з плодів айви?
Краще всього приготувати з айви варення. Це головна страва, яку готують з цього фрукту. Окрім того, айва добре підходить для приготування інших корисних десертів – цукатів, желе, мармеладу, джему, її можна додавати у пироги та печиво, а також варити з неї компоти.
Що приготувати з айви — Як зварити варення — Покроковий …
Пам’ятаєте про рідину, яку потрібно було зберегти? Так от зараз саме час її використовувати. Додайте її в айву з цукром і на повільному вогні доведіть все це до кипіння і повного розчинення цукру. Закипіло — вимикайте. Як і будь-яке варення, це теж необхідно варити в кілька …