Що можна зробити зі смородини на зиму?
Консервація зі смородини на зиму: 5 вітамінних рецептів
- Джем-желе зі смородини з желатином
- Компот зі смородини
- Варення зі смородини
- Наливка зі смородини
- Смородина перетерта на зиму без варіння
Кеш
Як краще зберегти смородину на зиму?
Щоб зберегти чорну смородину в свіжому вигляді, вам потрібно розкласти її в контейнери і обмотати їх тканиною. Потім покладіть їх в морозилку. Так взимку ви зможете насолодитися смаком свіжих ягід.
Як правильно приготувати смородину на зиму?
Ягоду перебрати, помити, дати стекти зайвій воді. Покласти в каструлю з товстим дном, засипати цукром, безперервно помішувати. Щойно варення закипіло, додати сік лимона, варити 5-7 хвилин і розкласти по стерилізованих баночках. Закрутити, охолодити й покласти в холодильник.
Смородина на зиму – 16 рецептів, як приготувати покроково з …
Смородина на зиму, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Смородина на зиму, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.