Можна сушити зелень в духовці або спеціальній сушарці. Робиться це просто: візьміть трави, вимийте, висушіть їх дрібно наріжте. Потім викладіть шаром на чистому сухому деко, накрийте папером і сушіть 3-4 години при температурі 40-50ºС.6 лист. 2022 р.
Як правильно сушити зелень на зиму?
Сушити зелень можна просто на повітрі. Для цього зелень потрібно зв'язати гумками або нитками в пучки, підвісити їх листям донизу, щоб доступ повітря до них був хорошим, а сонячні промені на них не потрапляли. Відстань між пучками має становити близько 7-10 см. На сушіння піде кілька днів. Кеш
Скільки потрібно сушити зелень в сушарці?
Крок 3: сушка зеленої петрушки Час сушіння петрушки в сушарці, як зеленої цибулі, — від 4 до 8 годин, температура — 50 °С (medium).
Як сушити петрушку щоб була зелена?
Попередньо вимиту петрушку подрібнюємо і викладаємо тонким шаром на деко, вистелене пергаментом. Розігріваємо духовку до 45-50°С і сушимо з відкритими дверцятами від 1,5 до 6 годин – залежно від шару зелені. Також потрібно не забувати періодично перевертати петрушку, щоб вона просушилася рівномірно.
Как правильно сушить зелень в домашних условиях
Сушка — это довольно простой, нетрудоемкий и дешевый способ заготовок на зиму. К тому же высушенные продукты не занимают много места и не …