Скільки солі на 1 л води до квашеної капусти?
Під час засолювання капусти цілими качанами діаметром до 30 см популярні два варіанти – 250 г солі або 400 г солі на 10 л води. Розсіл на 10 кг капусти для засолювання великими шматками зазвичай готують з 7 л води та 250 г солі.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Інгредієнти на одну 3-х літрову банку: капуста 1 кг 600 гр, морква 1 середня (100 гр), 1 л кип'яченої води, 2 ст. л. солі, 1 ст. л.
Як засолити червону капусту: швидкий рецепт в домашніх …
Не тільки в нашій країні вміють смачно солити капусту. Жителі сонячної Болгарії також люблять це продукт, але готують його за власним рецептом. Завдяки ячмінним зернам бродіння відбувається швидше, а сама капуста набуває досить цікавий смак. Варто відзначити, що капусту по цьому …