Що можна сушити в Дегідратори?
Професійні дегідратори є досить потужними. Вони підходять для сушки овочів, фруктів, ягід, трав, а також в них можна в'ялити м'ясо та рибу, а ще виходить смачна пастила або зернові хлібці. Якщо забрати кілька ярусів, можна готувати домашні сири, йогурти та настоювати тісто. Кеш
Як сушити м’ясо в Дегідраторі?
Як сушити м'ясо в дегідраторі (сушарці)? Принцип буде доволі простим. Підготовлене м'ясо рівномірно розкладається в один шар по відсіках сушарки, прилад включається на 6-8 годин, температура повинна бути при цьому в середньому 60°С.
Як правильно сушити ягоди?
Ягоди з тонкою шкіркою можна засушити в цілому вигляді, а з товстої – краще розділити на 2 половинки. У духовці ягоду можна висушити при 90 градусах протягом 5 годин. Плоди після заморозки сушіть в діапазоні від 70 до 80 градусів, якщо потрібно буде досушити – зменшіть температуру. Кеш
Рецепт сушіння ягід в сушарці (дегідраторі)
Рецепт сушіння ягід в сушарці (дегідраторі) Інгредієнти: свіжі ягоди (використовуйте ягоди, які не мають ознак пошкодження або порушення цілості);