Скільки часу сушити кріп в сушарці?
Заготівля кропу в сушарці. Вибери режим трав, якщо такого немає, постав температуру 40°C та розклади кріп. На висушування піде 2-4 години.
Як правильно сушити кріп?
Кріп потрібно розкласти на деко, заздалегідь застелене пекарським пергаментом. Виставте температуру не вище 40 градусів і тримайте зелень в духовці кілька годин. Потім температуру можна збільшити до 70 градусів. Дверцята духовки повинні бути відчиненими.
Як сушити і зберігати кріп?
Для сушки зелень промити; Розкласти і просушити при температурі 50 градусів Цельсія; Висушений кріп розфасувати по скляних або фарфорових банках і щільно накрити кришкою; Зберігати можна як в холодильнику, так і в сухому темному місці.
Як правильно сушити кріп
Треба розкласти рівномірним шаром зелень: в електросушарці – на решітку і сушити при температурі 40 град. У духовці кріп також можна просушити 2-3 години.