Як зробити чорнослив в Електросушці?
Як сушити сливи у електросушарці
- 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
- 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
- 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.
Кеш
Як правильно сушити сливи в духовці?
Сушити в духовці необхідно в кілька етапів:
- етап: 5 годин за температури +50°С;
- етап: 6 годин за температури +70°С;
- етап: до готовності продукту за температури +75… +80°С.
Як правильно зробити чорнослив?
Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.
Як зробити чорнослив в домашніх умовах
Як висушити чорнослив в духовці? Заготівля продукту легко виконується в духовці. Зливи потрібно пробланшировать, вимити в холодній воді і залишити висихати на …