Як сушити чорнослив в електричній духовці

У електросушарці Температуру за весь час сушіння потрібно буде змінювати: 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки. 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.

Як зробити чорнослив в Електросушці?

Як сушити сливи у електросушарці

  1. 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
  2. 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
  3. 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.

Кеш

Як правильно сушити сливи в духовці?

Сушити в духовці необхідно в кілька етапів:

  1. етап: 5 годин за температури +50°С;
  2. етап: 6 годин за температури +70°С;
  3. етап: до готовності продукту за температури +75… +80°С.

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Як зробити чорнослив в домашніх умовах
Як висушити чорнослив в духовці? Заготівля продукту легко виконується в духовці. Зливи потрібно пробланшировать, вимити в холодній воді і залишити висихати на …

Related Post

Як черенковати ту смарагд навесні від гілочкиЯк черенковати ту смарагд навесні від гілочки

Як виростити тую з гілочки? Кут висаджування залежить від сорту туї: прямостоячі види потрібно садити рівно, а ті, що стеляться – з невеликим нахилом. Крім того, при посадці живці необхідно

Як обрізати гібіскус садовий восениЯк обрізати гібіскус садовий восени

Обрізування гібіскуса восени Якщо ви проводите обрізування в осінній час, прорідити кущ гібіскуса, видаляючи всі пошкоджені, хворі, слабкі і зростаючі вглиб куща пагони. Навесні вам залишиться, якщо виникне потреба, провести