Скільки солі потрібно щоб засолити рибу?
Скільки за часом потрібно солити рибу – способи засолу Кожну тушку риби натерти сіллю, укласти їх шарами, зверху ще засипати 1 см солі. Кількість солі – 200 гр на 1 кг риби. Час засолу – 10-11 днів.
Скільки часу потрібно солити рибу?
На кожні 10 кг риби потребується 1,5—2 кг солі. Тривалість посолу в охолодженому приміщенні (наприклад, у погребі з льодом) ляща, білизни, щуки — до 12, коропа і судака — до 15. діб. У звичайних умовах досить 5—7 діб.
Яку рибу можна засолити?
Як вибрати рибу для засолки Засолити можна будь-яку рибу – сьомгу, форель, горбушу, кету – це залежить від ваших уподобань.
Як солити рибу дрібною сіллю – Svodzadat.biz.ua
Як солити рибу під гнітом? На дно посуду насипаємо шар солі. Риба щільно укладаємо в посуд, рясно пересипаючи її сіллю (чим більше сіль – тим краще).