Ріпу очистіть, наріжте кубиками середнього розміру та обпарте кип'ятком. Запікайте з вершковим маслом та перцем до пом'якшення при температурі 180-200 градусів близько 25-30 хвилин.12 вер. 2016 р.
Як варити ріпу?
Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.
Де купити насіння ріпи?
Насіння редьки і ріпи найвищої якості, адаптовані до кліматичних умов України, купуйте в інтернет магазині насіння Agro-Market. Ми здійснюємо продаж насіння онлайн і доставку насіння редьки і ріпи поштою або компаніями вантажоперевезень. Щоб купити насіння редьки і ріпи, відвідайте наш сайт або зателефонуйте.
Як їсти ріпу?
У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.
Як посмажити рибу на сковороді – 7 смачних рецептів
Смачно посмажити рибу можна дуже просто і швидко на сковороді. Таке блюдо подається з соусом або гарніром. Необхідні інгредієнти: одна або дві тушки будь-якої риби; будь-які спеції на свій …