Як зробити тісто для пиріжків без дріжджів?
Тісто без дріжджів на молоці виходить м'яким і ніжним. Що робити: змішати 200 мл молока з двома курячими яйцями, дрібкою солі, двома столовими ложками рослинного масла. У збиту масу поступово додати 2,5 склянки борошна і замісити м'яке тісто. Спочатку тісто слід змішувати вінчиком, а в кінці руками.
Як приготувати тісто для пиріжків?
Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто, накрити його рушником або плівкою. Прибрати в тепле місце на 1 годину, потім знову замісити і знову залишити на 1 годину.
Що таке бездріжджове тісто?
Листкове бездріжджове тісто — це тонко розкачане маслянисте тісто, з якого виходить ніжна, крихка, підсмажена, шарувата випічка. Під час випікання це тісто піднімається завдяки жиру, що нагріваючись розсуває його шари.
Тісто для піци без дріжджів – 9 рецептів приготування
Процес приготування: Почніть з просіювання борошна – тут це обов’язковий пункт. Потім додайте соду і сіль. До сухих інгредієнтів вбийте яйце і налийте кефір. …