Як розставити столи на фуршеті?

д. Тому на столі повинні бути м'ясо, риба, ковбаси, овочі та фрукти, морепродукти. Закуски мають бути невеликого розміру – на один-два укуси, щоб їх було зручно їсти. Риба та м'ясо попередньо очищені від кісток (краще відразу використовувати філе), фрукти – від шкірки та кісточок, ковбаси – від шкірки.

Якщо ви самі організуєте фуршет, то

  1. Заберіть стільці з приміщення. …
  2. Поставте столи для фуршету. …
  3. Накрийте столи скатертинами, щоб до підлоги залишилося 5см. …
  4. Ставте посуд по краях столу: склянки, тарілки та прилади.
  5. Принесіть напої із холодильника. …
  6. За 45 хвилин виставляйте готові страви на столи.

Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Related Post

Чим удобрювати лимониЧим удобрювати лимони

Органічними добривами роблять підгодівлю рослини не рідше двох разів на місяць. До органічних добрив належать: послід курей або голубів, гній корів або коней, біогумус. Важливо чітко дотримуватися інструкції із застосування,

Які традиції є на дівич-вечорі?Які традиції є на дівич-вечорі?

1) На дівич-вечір обов'язково запрошували плакальницю, жінку, яка співала жалібні пісні, оплакуючи наречену. Плакали всі, і наречена, і подружки, і всі жінки, яких запрошували на дівич-вечір. Після оплакування дівчата вирушали

Скільки калорій у вареному качані кукурудзиСкільки калорій у вареному качані кукурудзи

Скільки калорій в 100 г кукурудзи? 132 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г. В кукурудзі містяться вітаміни групи В, Е, Н (біотин), А також такі мікроелементи, як кальцій,