Для того, щоб приготувати сухофрукти за допомогою електросушарки, вимиті яблука наріжте часточками і викладіть на піддони. Виставіть температуру мінімум 60°C. Витримуйте яблука в сушінні максимум 7 годин. Потім перевірте готовність, якщо вони залишилися вологими – просушіть ще 2-3 години.18 лист. 2021 р.
Як правильно зберігати сухофрукти в домашніх умовах?
Поради та рекомендації зі зберігання сухофрутів вдома Можна зберігати сухофрукти і в холодильнику при температурі 3-8 °С, і в морозилці при -20 °С, але не можна їх розморожувати декілька раз, оскільки від регулярного різкого перепаду температур сушені плоди псуються і стають непридатними.
Як зробити сушку з яблук в домашніх умовах?
Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин. Кеш
Що можна сушити на зиму?
Сушка добре підходить для яблук, груш, диких абрикосів, слив, малини, чорниці, вишень без кісточок і смородини. Сушити треба в сушарці чи електричній духовці, яку можна налаштувати на 50 градусів. Якщо ви сушите на сонці, подбайте про захист фруктів від мух.
Як сушити сухофрукти в домашніх умовах – сушка з …
Як сушити груші для компоту. Цілі груші скласти в сито і промити проточною водою. Висушити природним способом на рушнику. Викласти на деко і відправити в духовку, розігріту до 60°c.