Як смажити сир?
Сир мокати в розмішане з приправами яйце і обкачувати в сухарях. Смажити декілька хвилин, щоб сир пом'якшав, але не розплавився на пательні. Подавати на листі салату з картоплею «фрі» та будь-яким додатком, напр. татарським соусом.
Який сир можна жарить?
Смажити можна практично будь-який твердий або напівтвердий сир.
Як Панірувати сир?
Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях. Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони. Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.
Які сири не плавляться? – Foodly
Існує сімейство напівтвердих сирів — серед них кесо-панела, кесо-фреско, панір, халумі, фета, котія, рікотта та м’який козячий сир — які не …