Голубці яка кухня

Апетитний м'ясний фарш, загорнутий у соковите капустяне листя, — одна з найколоритніших страв української національної кухні. Завдяки духмяним спеціям, овочевій заправці та пікантному сметанно-томатному соусу смак голубців — яскравий і пряний, а колір — надзвичайно привабливий.

Звідки родом голубці?

ГолубціРедагувати

Голубці із молодої капусти з гречкою та м'ясом
ТипДруга страва
ПоходженняУкраїнська кухня Російська кухня Молдовська кухня Турецька кухня Вірменська кухня
Час приготування60 хвилин — 2 години 0 хв.

Яка країна придумала голубці?

Деякі кухарі батьківщиною голубців вважають сонячну Туреччину, де готується традиційна долма — м'ясо та рис, загорнуті у виноградне листя. А китайці запевняють, що голубці і роли — брати-близнюки, і саме в цій країні з'явився рецепт начинки в оболонці. Кеш

Як ще називають голубці?

Вийшли відомі нам голубці, які в той час ще носили назву "долма". Російська ж назва "голубці" з'явилася в XVIII – на початку XIX ст., коли значний вплив отримала французька кухня. Тоді популярною була страва з голубів, засмажених цілими на решітці. Страву так і називали – "голуби". Кеш

Голубці — Вікіпедія
Голубці — страва української кухні, також притаманна кухні Східної Європи та Середнього Сходу. Є об’єктом нематеріальної культурної спадщини України. Страва готується з листя свіжої чи кислої капусти та начинки з м’яса, рису чи гречки, кукурудзяних чи пшоняних круп, картоплі, квасолі, …

Related Post

Де використовують хімічний анкер: основні області застосуванняДе використовують хімічний анкер: основні області застосування

Хімічний анкер – це спеціальний матеріал, що використовується для встановлення кріпильних елементів у будівництві та ремонті. Він дозволяє забезпечити надійне і довговічне кріплення елементів до різних поверхонь, навіть якщо вони

Чим удобрити парник перед посадкоюЧим удобрити парник перед посадкою

Як удобрити землю в теплиці? Для удобрення землі в теплиці треба брати саме перепрілий гній, якому більш 6 місяців. Перед внесенням його можна розвести водою. Добриво з опалого листя, залишків