На літо: у каструлі закип'ятити воду і розчинити в ній цукор. Засипати ягоди і варити 5-7 хвилин. По закінчення цього часу накрити каструлю кришкою і дочекатися, поки напій природним чином охолоне. На зиму: викласти в банку ягоди, засипати їх цукром, залити окропом, розмішати і закатати.4 лип. 2022 р.
Як приготувати компот із вишень на зиму?
Коли вода закипіла, заливаємо вишні в банку крутим окропом. Потім кожну банку з компотом ми накриваємо простерилізованими кришками. І за допомогою закаточного ключа консервуємо наш компот. Консервований компот у банці нам потрібно акуратно збовтати, щоб розтанув цукор. Кеш
Скільки потрібно стерилізувати вишневий компот?
Рецепт приготування вишневого компоту Вишню кладемо у 3літрову банку, зверху висипаємо цукор і заливаємо по вінця кип'яченою водою. Банку накриваємо кришкою і ставимо у каструлю для стерилізації компоту протягом 30 хвилин. Нагадаємо, що на дно каструлі слід покласти рушник або серветку, щоб банка не тріснула. Кеш
Скільки часу варити компот з вишень на зиму?
- Візьміть 500 г малини і видаліть хвостики. …
- Видаліть плодоніжки з вишні, а кісточки залиште. …
- Всипте ягоди у велику каструлю і залийте 4 л води, доведіть до кипіння і всипте цукор. …
- Знову доведіть напій до кипіння і проваріть 5-7 хвилин. …
- Після того, як компот стане теплим, розлийте його по банкам і поставте в холодильник
Кеш
Компот из вишни – Рецепты компотов из вишни.
Компот из вишни с косточками (со стерилизацией) Ингредиенты: 1 кг вишни, 500 г сахара, 2 л воды. Приготовление: Переберите ягоды вишни, хорошо вымойте и уложите в чистые банки. Затем из воды и …