Як зробити сік з моркви в домашніх умовах?
Наріжте моркву на шматочки і подрібніть її в кашку.
- Якщо блендера немає, скористайтеся звичайною теркою. …
- Злийте сік моркви в каструлю і додайте цукор, з розрахунку 50 грам цукру на літр соку. …
- Приготуйте банки, або пляшки, в яких буде зберігатися сік взимку.
Кеш
Як зробити морквяний сік без соковижималки?
Помістіть натерту моркву в мішечок, зшитий з декількох шарів марлі. Чистими руками стискайте мішечок над широкою ємністю, поки з нього не перестане виділятися сік. При такому методі соку виходить майже у два рази менше.
Як правильно пити морквяний сік?
Приймати сік за 30 хвилин до їди або через 2 години після їжі. Під час прийому фрешу не слід вживати крохмалисту їжу, вуглеводи, цукор. Пити морквяний фреш слід повільно, маленькими ковтками, ні в якому разі не залпом.
Морквяний | Мова – ДНК нації
Слово «морквяний» пишемо без апострофа! f G Коментарі Natalia Klymenko 09 вересень 2015, 23:13 # …