Як замаринувати хрін в домашніх умовах?
Буряк, залитий водою залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин. Через 10-15 хвилин проціджуємо буряк через марлю прямо в банку з натертим коренем хріну. У банку з хріном додаємо сіль, цукор та оцет. Хрін перемішуємо, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник, щоб він як слід настоявся. Кеш
Кому не можна їсти хрін?
Хрін не рекомендується вживати при виразці, гастриті, захворюваннях печінки і нирок, підвищеній кислотності шлунка, вагітності, алергії.
Як зробити домашній хрін з буряком?
Буряк заздалегідь відварити і остудити, якщо хочете хочете зробити хрін м'якшим на смак. Натерти буряк на крупній тертці, а хрін пропустити через м'ясорубку. Часник прокрутити через прес або натерти на дрібній тертці. З'єднати в каструлі буряк, хрін і часник.
Як приготувати хрін в домашніх умовах? 6 …
Надягніть на вихідний отвір целофановий мішечок і закріпіть його канцелярською гумкою. Так в готовому соусі збережеться більше ефірних масел. Цікаве: Заготівля цвітної капусти на зиму: 7 рецептів дуже смачною хрусткою капусти в домашніх умовах