Виклавши перший шар, у каструлю додайте вершкове масло. Завдяки цьому страва буде більш ароматною. На завершальний шар долми викладаємо вершкове масло, яке спочатку накриваємо листям, а потім тарілкою. Вливаємо в каструльку підсолену воду так, щоб вона покривала долму і варимо страву дві години на середньому вогні.
Як заготовити виноградне листя для Долми?
Звернувши виноградне листя рулетиком їх потрібно упакувати в поліетиленовий пакет і відправити в морозильну камеру. Розморожувати таку заготовку, теж, досить просто. Треба тільки покласти пакетик з листям в холодну воду. Також, сировину для долми можна зберігати в свіжому вигляді.
Що можна приготувати з виноградного листя?
Долма – це традиційна страва східної кухні, яка дуже популярна в українських господинь. Являє собою загорнуту у виноградне листя начинку, найчастіше фарш з рисом. Кеш
Як приготувати листя з винограду для голубців?
На дно каструлі кладемо кілька виноградних листків, щоб долма в процесі приготування не пригоріла. Щільно викладаємо конвертики швом донизу. Заливаємо киплячою підсоленою водою і зверху накриваємо тарілкою, щоб долма не виринала і листочки не розгорталися. Тушкуємо на слабкому вогні приблизно 1 годину.
Долма рецепт – смачна страва з виноградного листя — УНІАН
Як приготувати долму з виноградного листя, покрокова варіація: У киплячу воду викласти виноградне листя на півхвилинки. Потім …