Скільки варити буряки в радянській скороварці?

Буряк молодий цілком 10-15 хв. Буряк старий великий 20-35 хв.

ПРИКЛАДНИЙ ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ПРОДУКТІВ У СКОРОВАРЦІ

Боби2-4 хв.
Морозива птиця10-12 хв.
Яловичина (предв. обсмажена)8-10 хв.
Баранина (предв. обсмажена)10-12 хв.
Свинина чи телятина (предв. обсмажена)12-15 хв.

•26-Dec-2010

Робоче тиск традиційної скороварки із зовнішнім нагріванням – близько 2атм, що відповідає температурі приготування близько 120 °C.

У мультиварці паровий клапан служить для випуску надлишків пари, скороварки клапани потрібні для забезпечення герметичності та безпеки. На кришці скороварки розташовані 2 типу клапанів: робочий клапан та запобіжний клапан.

Related Post

Чому людина гикає кілька днів: причини та способи вирішенняЧому людина гикає кілька днів: причини та способи вирішення

Ікота – це відчуття судом у діафрагмі, яке супроводжується мимовільною скорочувальною активністю хребетних м'язів. Зазвичай гикавка триває лише кілька хвилин і проходить сама собою. Однак іноді людина може гикати кілька