Буряк молодий цілком 10-15 хв. Буряк старий великий 20-35 хв.
ПРИКЛАДНИЙ ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ПРОДУКТІВ У СКОРОВАРЦІ
Боби | 2-4 хв. |
---|---|
Морозива птиця | 10-12 хв. |
Яловичина (предв. обсмажена) | 8-10 хв. |
Баранина (предв. обсмажена) | 10-12 хв. |
Свинина чи телятина (предв. обсмажена) | 12-15 хв. |
•26-Dec-2010
Робоче тиск традиційної скороварки із зовнішнім нагріванням – близько 2атм, що відповідає температурі приготування близько 120 °C.
У мультиварці паровий клапан служить для випуску надлишків пари, скороварки клапани потрібні для забезпечення герметичності та безпеки. На кришці скороварки розташовані 2 типу клапанів: робочий клапан та запобіжний клапан.