Як смачно приготувати м’ясо?
Щоб м'ясо було м'яким, сода дійсно підходить. Якщо у вас шмат старого жорсткого м'яса, просто натріть його содою і залиште в холодильнику на дві години. Потім добре промийте м'ясо і можете готувати. Також соду можна додати до бульйону, якщо в процесі варіння ви помітили, що м'ясо недостатньо м'яке.
Як пом якшити жорстке м’ясо?
На 1 кг м'яса візьміть один ківі або м'якоть 1 лимона. Змішайте м'ясо з фруктовим пюре і залиште на 30 хвилин в холодильнику. Багато кулінарыв підтверджують, що м'ясо стає м'якше, якщо замочити його в червоному вині на 1 годину.
Як замаринувати м’ясо щоб було м’яке?
Змішати оливкову олію, мед, гірчицю, чорний перець, сіль, базилік, паприку. Замаринувати м'ясо в отриманому соусі зі всіх сторін і залишити на 2 години. Загорнути м'ясо у фольгу і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Як приготувати свинину з айвою — проста страва — …
М’ясо може в липні подорожчати: експерти розповіли про причини 27 червня 10:28 Свинячі реберця в пиві: як приготувати смачну страву просто та без …