Як приготувати найкраще сало

Воду закип'ятити, додати у неї сіль і остудити. Покласти сало в ємкість зі спеціями, зверху залити охолодженою соленою водою, накрити харчовою плівкою або кришкою і в холодильник, але кожний день перевертати. Через 3-5 днів сало готове.2 лист. 2021 р.

Як зробити смачне сало?

Швидкісне сало Сало порізати на шматки, натерти кожен сіллю з часником і обсмажити з усіх боків на пательні. Викласти шматки сала в каструлю, залити окропом, щільно закрити кришкою і поставити в холод на 3-4 години. Остигле сало дістати з води, нарізати тоненько. Зберігати в морозилці. Кеш

Як смачно засолити сало щоб було м’яке?

Щоб засолити таким чином сало, потрібно зробити розсіл з одного літра води, солі, лаврового листа, головку подрібненого часнику і меленого чорного перцю. Помістити в охолоджений розсіл сало, нарізане шматочками. Через 5 днів сало дістати та натерти ароматними травами.

Як правильно солити сало в банку?

Ще можна засолити сало в банці сухим способом. Для цього обмиваємо, висушуємо і нарізаємо продукт невеликими шматками, кожен з яких потім обвалюємо в солі. На дно банки насипаємо сіль і кладемо в неї нарізане сало, посипаючи кожен шматок додатково сіллю. Банку закриваємо і залишаємо в холодильнику на п'ять днів. Кеш

Рецепт блюда: Украинское сало – как сделать …

Related Post

Червона сочевиця користь та шкода для жінокЧервона сочевиця користь та шкода для жінок

Для жінок в положенні сочевиця – незамінний продукт харчування: Сочевиця допомагає нормалізувати роботу кишечника, усуваючи запори. Все завдяки багатому вмісту клітковини. Сочевиця ефективно бореться з печією, яка часто мучить вагітних

Чим розбавити "Беродуал" при інгаляції: 5 ефективних розвідуваньЧим розбавити "Беродуал" при інгаляції: 5 ефективних розвідувань

Зміст:1 Чим можна розбавити беродуал для інгаляції?2 Як розвести беродуал для інгаляції з фізрозчином?3 Як розвести беродуал для небулайзера?4 Як змішувати беродуал для інгаляцій? Беродуал – це комбінований препарат, який

Ріпа як їстиРіпа як їсти

У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля.