Для жінок в положенні сочевиця – незамінний продукт харчування: Сочевиця допомагає нормалізувати роботу кишечника, усуваючи запори. Все завдяки багатому вмісту клітковини. Сочевиця ефективно бореться з печією, яка часто мучить вагітних жінок.
Для чого використовують сочевицю?
сочевицю зелену — має сильний аромат та пряний смак, практично не розварюється, часто її використовують для приготування салатів; сочевицю коричневу — рекомендована для супів, потребує вимочування протягом 8 годин та довго варитися (30-40 хвилин);
Що міститься в сочевиці?
Чим корисна сочевиця і які вітаміни в ній містяться Сочевична крупа — джерело вітамінів (А, групи В, Е, РР), а також необхідних організму мікроелементів. Наприклад, цинку, йоду, марганцю, міді, сірки тощо. Крім цього, культура містить ненасичені жирні кислоти Омега-3 й Омега-6, клітковину і натуральні цукри.
Як приготувати червону сочевицю?
Червона і жовта чечевиця не вимагає замочування і добре розварюється. Її заливають водою у співвідношенні 1:2. Після закипання води бобові готуються 10-15 хвилин.
Червона сочевиця: користь для чоловіків і жінок, …
Яку користь вживання приносить чоловікам і жінкам? Як її варити? Якими властивостями володіє пророщена, а також борошно з сочевиці?