Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.
Скільки часу запікати капусту?
Як приготувати капусту в рукаві Капустину очистити від верхніх листків, покласти цілою в рукав (чи пакет) для запікання, розмістити на деко (нічим не змащувати), якщо надто велика, розрізати на 2-4 частини і поставити в не дуже гарячу духовку з температурою 160-170 градусів на 2-3 години.
Як правильно запекти цвітну капусту?
Очистити часник, подрібнити, з'єднати в мисці зі сметаною, яйцем і спеціями, посолити, перемішати соус. Обваляти капусту в соусі з усіх боків і викласти у форму для запікання. Поверх неї вилити соус, зверху посипати натертим сиром. Запікати блюдо в духовці 20 хвилин при 180°C. Кеш
Як швидко замаринувати цвітну капусту?
Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.
Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
Зазвичай така страва готується з грибів і курки/свинини. Ми пропонуємо приготувати його з цвітною капустою та куркою. Повірте, це смачно, а ваші рідні його дуже швидко з’їдять і попросять добавки. Жульєн з цвітної капусти / Фото tobiporada