Як приготувати домашні пряники.

Як зробити, щоб пряники стали м'якшими?

Надійний спосіб розм'якшити пряники – на піднос викласти нарізаний тонкими шматочками білий хліб, а зверху, просто на хліб, покласти пряники. Потім прибрати весь піднос у поліетиленовий пакет або обернути його харчовою плівкою. Залишити на 2-4 години, залежно від того, наскільки тверді пряники та якого вони розміру.

Як зробити пряники свіжими?

Імбирні кондитерські вироби зберігаються в домашніх умовах добре, але якщо вони з якихось причин підсохли, затверділи, можна повернути їм м'якість: помістити в пакет із свіжими фруктами з приємним ароматом. Через 10-12 ч. пряник вбере в себе вологу, а заодно і запах фруктів стане м'якшим.

Related Post