Перед тим, як замаринувати цибулю, поріж її тонкими кільцями. Скип'яти воду, залий цибулю окропом і залиш на 2 хвилини. Потім зціди воду, а в цибулю додай оцет, цукор і сіль і улюблені трави. Перемішай і можна подавати – маринована цибуля готова.21 черв. 2020 р.
Як правильно замаринувати цибулю на салат?
Цибулю ріжемо кільцями/півкільцями, складаємо в невелику баночку. Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, кладемо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1-1,5 ч.) Кеш
Як смачно приготувати цибулю?
Розігріти на сковороді олію. Обсмажувати цибулю на середньому вогні до випаровування рідини, постійно помішуючи. Коли цибуля злегка розм'якшиться, додати цукор, сіль і бальзамічний оцет. Тушкувати цибулю на мінімальному вогні 15 хвилин під кришкою.
Скільки часу маринувати цибулю?
Біла та синя цибуля мають більш м'який смак, тому для їх маринування достатньо години, а ріпчасту залиште до 3 годин. Рецепт маринаду простий і криється у формулі «1:2:3». Кеш
Страви з цибуля – рецептів на сайті: 195
Цибуля. Цибуля — це незамінний компонент, який використовують для приготування різних страв. Цей овоч універсальний, він має незвичайний смак і структуру. Дуже часто цибулю маринують.