"Шкаралупа від варених яєць дійсно безпечна, але одночасно і безглузда в якості джерела кальцію.
Що буде якщо з’їсти шкаралупу від яєць?
Угорський лікар Кромпехер та група медиків і біологів зацікавилися корисними для здоров`я властивостями шкаралупи курячих яєць. Понад 10-річні дослідження виявили, що яєчна шкаралупа – ідеальне джерело кальцію, який легко засвоюється організмом. Кеш
Що робити з шкаралупи яєць?
Яєчна шкаралупа перегниває в грунті і віддає корисні речовини рослинам поступово і довго. Для того, щоб використовувати її в якості добрива, подрібніть її і розсипте щільним шаром по грядках, а потім, перекопуючи, закрийте в грунт. Пам'ятайте: чим дрібніше помол шкаралупи – тим швидше вона почне приносити користь.
Як правильно пити яєчну шкаралупу?
Шкаралупу можна вживати двох виді – від сирих та варених яєць. Відразу розділіть їх на дві ємності. Якщо використовуєте сиру шкаралупу, то її слід попередньо термічно обробити – зварити у воді. Кеш
Яєчну шкаралупу можна їсти й не тільки: 7 корисних лайфхаків
Яєчну шкаралупу можна їсти й не тільки: 7 корисних лайфхаків – ostanni-novini – Ідеї. Ідеї Дивуй Яєчну шкаралупу можна їсти й не тільки: 7 корисних лайфхаків.